Meddelelser til og fra medlemmer

En side, hvor vi i bestyrelsen vil komme med alt der vedrører klubben.
Men, hvis nogle af medlemmerne har ideer til klubbens drift, vil de selvfølgelig også komme til orde her.

Østfyns videoklub og ferie
Der er som altid i klubbens historie planlagt en sommerferie og en Juleferie, da medlemmer jo er på ferie i et eller andet omfang. Men Klubben har aldrig været helt lukket på noget tidspunkt i nogen ferier. Heller ikke påske og pinse.
Mange af de penge der er tjent til klubben er netop tjent i ferieperioder og sådan må det gerne fortsætte. Vi henter opgaverne der hvor de er og på det tidspunkt de er.
Og her skal pointeres at alle klubbens medlemmer har været og vil blive inviteret til at være med i disse opgaver. Ingen må føle sig udenfor. Vi har også aftalt i klubregi at hvis der er nogen til stede (læs: et hvilket som helst medlem) i klubben udenfor normal mødetid, må man gerne forsøge at huske at fortælle det til alle medlemmer således at De, som måtte ønske det, kan komme og være med i det der foregår.

I er meget velkomne til at skrive eller ringe til bestyrelsen, hvis I finder fejl på vores hjemmeside.


Klubbens bank konto: Reg. nr. 5875 konto nr. 8979543302

Bent skriver
Jeg har et godt tilbud til jer (frit efter Lars Larsen).
Jeg ved godt at mange af jer kommer i klubben for det sociale samvær, det gør jeg selv.
Men da det jo er en videoklub for os som filmer og laver film, synes jeg det er en skam at så få har film med.
Derfor vil jeg endnu engang tilbyde at hjælpe med at lave jeres film, hvis det er fordi I har svært ved at overskue processen etc..

Poul Holz, ham som jeg så ofte referer til, og som er ansat af Pinnacle, han har netop lagt et skriv op, hvor han siger:
keep it simple... (lav det enkelt) og det er også min filosofi.

Vi kan enten lave jeres film i klubben, hvor vi kan gennemgå hele processen med at få filmen lagt ind og herefter begynde at redigere, eller på jeres egen PC i klublokalet.
Det behøver heller ikke at være på klubaftenerne, jeg gerne hjælpe enkeltvis torsdag formiddage f.eks.

Mine børnebørn elsker at se sig selv i de film jeg har lavet, konen og jeg sidder ofte og ser vores gamle oplevelser på vores TV - det er jo så dejligt nemt at sætte en pind (USB) i tv'et nu til dags.