Meddelelser til og fra medlemmer

Dette er en side, hvor vi i bestyrelsen vil komme med alt der vedrører klubben.
Men, hvis nogle af medlemmerne har ideer til klubbens drift, vil de selvfølgelig også komme til orde her.

Er der behov for det, vil vi hver torsdag fra kl. 10 - 12 hjælpe de af medlemmerne der har problemer med redigeringen af Pinnacle Studio 21, men HUSK selv at melde jer til.


Østfyns videoklub og ferie
Der er som altid i klubbens historie planlagt en sommerferie og en Juleferie, da medlemmer jo er på ferie i et eller andet omfang. Men Klubben har aldrig været helt lukket på noget tidspunkt i nogen ferier. Heller ikke påske og pinse.
Mange af de penge der er tjent til klubben er netop tjent i ferieperioder og sådan må det gerne fortsætte. Vi henter opgaverne der hvor de er og på det tidspunkt de er.
Og her skal pointeres at alle klubbens medlemmer har været og vil blive inviteret til at være med i disse opgaver. Ingen må føle sig udenfor. Vi har også aftalt i klubregi at hvis der er nogen til stede (læs: et hvilket som helst medlem) i klubben udenfor normal mødetid, må man gerne forsøge at huske at fortælle det til alle medlemmer således at De, som måtte ønske det, kan komme og være med i det der foregår.
I er meget velkomne til at skrive eller ringe til bestyrelsen, hvis I finder fejl på vores hjemmeside.
Klubbens bank konto: Reg. nr. 5875 konto nr. 8979543302

På grund af Coronakrisen er vi blevet beordret udelukket fra klubben fra onsdag d. 18. marts 2020 på grund af smittefaren. Hvornår vi kan vende tilbage og dyrke vores normale klubliv er dags dato uvist. Vi håber på at det vil gå hurtigt. I får nærmere besked pr. mail, når vi kan begynde igen.